زد و بند کثیف و کارزار جهانی

Jul 7, 2022 · 5m 51s
زد و بند کثیف و کارزار جهانی
Description
به‌رغم تصویب لایحهٔ ننگین در کمیته روابط خارجی پارلمان بلژیک با آرای ائتلاف دولتی، این قدرت و حقانیت و اعتلای فزایندهٔ کارزار جهانی برای افشا و نامشروع ساختن معامله شرم‌آور بود که توانست صدای برتر روز چهارشنبه ۱۵تیر -حتی در جلسه پرتشنج کمیته روابط خارجی- باشد!

سناتور منندز، رئیس کمیتهٔ روابط خارجی سنای آمریکا که موضع‌گیری او و همکارانش بر دومین جلسه کمیته روابط خارجی پارلمان بلژیک سایه افکند، ضمن تأکید بر این‌که «رژیم ایران باید به‌دلیل حمایت از تروریسم و گروگانگیری مورد حسابرسی قرار گیرد»، به‌ دولت بلژیک خاطرنشان کرد که «نمی‌تواند به‌ اسدالله اسدی یا هر عامل دیگری که در قبال نقض حقوق‌بشر و انجام اقدامات شنیع تروریستی مسؤل است، مصونیت اعطا کند».

سناتور تد کروز کرنش بلژیک در برابر بانکدار تروریسم در جهان را «سردرگم‌کننده» خواند و گفت: «تروریست‌های محکوم باید مجازات شوند نه این‌که آزاد شوند». سناتور مارکو روبیو تأکید کرد که «رژیم حاکم بر تهران» و تروریست‌هایش «باید مجازات شوند» و «قرارداد پیشنهادی بلژیک با رژیم ایران نمی‌تواند اجازه دهد اسدی، یک تروریست محکوم شده» نزد رژیم آخوندی برگردد.

دن بیکن، عضو کمیتهٔ نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، ضمن تأکید بر ضرورت «مجازات تروریست‌های محکوم شده» از «مجلس نمایندگان بلژیک مصرانه خواست هر گونه معاهدهٔ استرداد با رژیم ایران را رد کند».

۱۳نمایندهٔ دیگر مجلس نمایندگان از هر دو حزب دمکرات و جمهوریخواه در نامه‌یی مشترک به‌ نخست‌وزیر بلژیک از او خواستند «به رهایی جهان از بلای تروریسم» متعهد بماند و در برابر «ترفندهای دیپلمات‌های رژیم ایران برای مبادلهٔ تروریست‌ها» سر خم نکند و آن «را رد کند».

حزب اپوزیسیون اتحاد جدید فلامان‌های بلژیک به‌ پیشینهٔ سیاه رژیم آخوندی اشاره کرد که «۴۳سال است از گروگانگیری به‌عنوان تجارت با غرب استفاده می‌کند» و تأکید کرد «توافق دولت بلژیک با چنین رژیمی به تداوم این اعمال وحشتناک کمک خواهد کرد». خانم دریا صفایی، عضو پارلمان بلژیک، تصویب این لایحه در کمیتهٔ روابط خارجی را «یک روز سیاه برای بلژیک» خواند که باعث «تضعیف امنیت ما برای تسلیم شدن در برابر باج‌خواهی آخوندها» می‌شود. او گفت: «دولت (بلژیک) باید خجالت بکشد» و از کسانی که در کمیتهٔ روابط خارجی به این لایحه رأی مثبت دادند پرسید که «آیا... می‌توانند هم‌چنان در آینه به‌ خود نگاه کنند؟».

تئو فرانکن، دیگر عضو پارلمان بلژیک، بر اصلی انگشت گذاشت که سیاست مماشات ۴دهه است آزمایش خود را پس داده و گفت: «هر چه شما با آخوندها در ایران بیشتر مماشات کنید، تروریسم آنها را در کشورتان شدت می‌بخشید». پتر د رویر، رهبر حزب اپوزیسیون و عضو پارلمان بلژیک هم با کنایه از دولت پرسید «آیا دولت‌های استبدادی می‌توانند از بلژیک باج‌گیری کنند؟!». مایکل فریلیش، نمایندهٔ دیگر پارلمان بلژیک هم با اشاره به سخنرانی خود در تظاهرات اشرف‌نشان‌ها در برابر پارلمان این لایحه را «معاملهٔ شرم‌آور» خواند.

برانگیختگی جهانی نسبت به‌ این زدوبند کثیف از دنیای سیاست فراتر رفت و برجسته‌ترین شخصیت‌های علمی هم در برابر آن موضع گرفتند. پرفسور جان متر، برنده جایزهٔ نوبل فیزیک(۲۰۰۶) و مدیر کلان‌برنامهٔ فضایی «جمیز وب» در نامه به‌ نخست‌وزیر بلژیک این لایحه را «به‌سخره گرفتن حاکمیت قانون» نامید که «سابقهٔ خطرناکی ایجاد می‌کند». پرفسور ریچارد رابرتس، برندهٔ جایزهٔ نوبل پزشکی(۱۹۹۳) نیز در نامه به‌ نخست‌وزیر بلژیک گفت این معاهده «تلاش‌های جهان برای مبارزه با تروریسم را به‌شکست می‌کشاند».

خانم مریم رجوی نیز ضمن تأکید بر «ادامهٔ کارزار جهانی» و تلاش برای درهم‌شکستن این توطئهٔ شرم‌آور، ایستادگی هموطنان، پارلمانترها، حقوقدانان، شخصیت‌ها و احزاب سیاسی را که در این کارزار شرکت دارند و در برابر حراج ارزش‌ها و حکومت قانون ایستاده‌اند، ستود و آن را نشانهٔ بیداری وجدان جامعهٔ بشری دانست.
Information
Author Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organization Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search