Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Den Korte Podcast

 • Teaser: Kirsten i A-holdet

  28 JUL 2021 · Kirsten Birgit har været i Mads & A-holdet for at give sit besyv med.
  Played 7m 13s
 • Ep. 1: Orangutangen er både et barmhjertigt og intelligent dyr

  29 JUL 2021 · Kirsten Birgit har besluttet sig for at invitere Rasmus og Allan med på en rigtig rystesammentur. Det er nemlig gået op for hende, at hun ikke aner, hvad Allan hedder til efternavn, eller om Rasmus har tre eller fire børn - og hvad de i så fald hedder. Der er bare lige én ting, som Kirsten bliver nødt til at tale om først.
  Played 23m 50s
 • Ep. 2: Det' politisk!

  4 AUG 2021 · Selv den længste rejse starter med et enkelt skridt - og det skridt er indover Rasmus’ dørtærskel til murermestervillaen i Skuldborg. Hvad der så sker, vil få dig til at droppe både næse og mund.
  Played 36m 20s
 • Ep. 3: Min bedste drøm

  9 AUG 2021 · Kirsten Birgit og co. holder pause på en flyvergrill ved München. Her finder Rasmus tid til at udfylde nogle af sine sider i den venindebog, som Kirsten har givet ham. Speaker-Allan er der også. Pludselig modtager Kirsten et opkald.
  Played 36m 8s
 • Ep. 4: Det er total løgn!

  11 AUG 2021 · Rasmus Bruun har forladt hotellet i Ulm i nedtrykt tilstand. Kirsten Birgit har sendt Speaker-Allan ud for at lede efter Rasmus. Mens Kirsten venter på, at Rasmus og Allan skal komme tilbage til hotellet, modtager hun et opkald fra uventet kant.
  Played 36m 15s
 • Ep. 5.1: Bistecca di Hest

  18 AUG 2021 · Kirsten Birgit har inviteret Rasmus og Allan på en lækker bistecca di hest. Der opstår pludselig voldsomme rystelser på rystesammenturen, da emnet falder på Kristian Hegaard.
  Played 38m 12s
 • Ep. 5.2: Det' dur bare ik'!

  18 AUG 2021 · Stemningen til morgenmaden er ikke den bedste ovenpå gårsdagens udskejelser. Imens Kirsten rimmer en fersken, forsøger Rasmus få en undskyldning ud af hende. Allan er gået ind i sig selv.
  Played 15m 37s
 • Ep. 5.3: Scoopet i San Remo

  19 AUG 2021 · Nogle gange er man som journalist bare heldig, når telefonen ringer og det viser sig at være et vaskeægte scoop på fire hjul.
  Played 26m 30s
 • Ep. 6: Wo ist dein Handschuh, du Idiot?

  25 AUG 2021 · Rasmus Bruun og Speaker-Allan er godt trætte af ikke at vide noget som helst om ruten på rystesammenturen. Kirsten Birgit er optaget af den politiske sammenhæng mellem alt.
  Played 29m 56s
 • Ep. 7: Just another day at the partisekretær office

  1 SEP 2021 · Partisekretær Malou arbejder benhårdt på at få den store "Face to face/ear to ear konference 2021" om fremtidens Kirsten Birgit på benene. Imens er Rasmus på mission for at skaffe gruyère ost til noget ostefondue i Zürich. Og så viser det sig, at ordet "chef" indgår i ordet "pressechef". OBS! Vi skal på redaktionens vegne beklage mange gange for den dårlige lydkvalitet i dagens episode. Den er ikke god, men til gengæld er episoden gratis.
  Played 31m 59s
Den Korte Podcast bliver et fast ugentligt stykke lyd, hvor Kirsten Birgit og Rasmus Bruun kommer til at...

Nej, vent, skal I ikke bare lytte med?
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search